Cuvant inainte

Drag cititor,

La multi ani si un an nou cat mai bun! Mi-am propus sa incep 2021 intr-o nota pozitiva, m-am adaptat noii normalitati si am dat start blogului meu cu si despre cafea. In sfarsit, asa-i? Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

In toata aceasta perioada atipica si pandemica, am petrecut mult timp citind despre lumea cafelei, iar stirile nu au fost intotdeauna cele mai fericite. Pe de-o parte am vazut scaderi semnificative in vanzari, dar pe de alta parte am vazut o comunitate magica si puternica, o comunitate care s-a adaptat conditiilor si si-a continuat activitatea cat mai bine cu putinta.
Anul 2020 a fost provocator, producatorii de cafea avand foarte multe impedimente. Principalele pierderi le-au fost cauzate de restrictiile impuse de lockdown-uri, dar si de cererea scazuta a principalilor cumparatori. Acest lucru s-a intamplat bineinteles din cauza scaderii fluxului obisnuit din cafenele.

Ramanand o impatimita a cafelei, vreau sa fac mai mult decat sa povestesc despre cat de nefericit a fost anul trecut. Cum sunt mai aproape de cei care vand cafea consumatorului final, m-am organizat si vreau sa-i ajut. Initial am vrut sa cumpar toata cafeaua pe care prajitoriile o produc si trebuie sa va marturisesc, tare-mi suradea ideea. Dar cum inca mi-a mai ramas un pic de luciditate (asa-mi place sa cred), am zis ca mai bine va invat pe voi cum sa iubiti cafeaua altfel decat o iubiti acum, ca pe viitor s-o putem cumpara impreuna. Sunteti gata?

Astfel ca aici pe blog voi imparti din cunostiintele pe care le am despre aceasta lume magica a mea, dar nu ma voi rezuma doar la acest lucru. Vreau sa va daruiesc ce am mai de pret, cafea de specialitate. Pe parcursul intregului an 2021 voi organiza cate un giveaway lunar. Voi cumpara cafea de la 12 prajitorii din Romania si v-o voi darui in urma unui giveaway. Am intrat in contact doar cu oameni care promit calitate si a caror munca dovedesc acest lucru.

Sper din suflet ca activitatea acestui blog sa aiba un impact pozitiv in acest “coffee world awareness” si-mi doresc din suflet sa ma cititi si sa ma distribuiti. Promit informatie de calitate.

Va imbratisez, Miruna

Me On Instagram

Get The Best Of All Hands Delivered To Your Inbox

Subscribe to our newsletter and stay updated.